top of page

Onze kwaliteit

Continious Improvement

Bij DS Metaal streven we continu naar verbetering. Onze werkwijze is gericht op het beheersen van processen die leiden tot het meest hoogwaardige eindproduct. Het gehele productieproces, inclusief de gebruikte materialen en technieken, wordt van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

 

Ons team beschikt over de juiste certificaten en vakmanschap om zelfs het meest complexe laswerk uit te voeren. Bij DS Metaal kunt u erop vertrouwen dat we voortdurend werken aan verbetering en dat we altijd streven naar de hoogste kwaliteit.

Kwaliteitssysteem

Wij werken volgens de internationale kwaliteitssystemen ISO 3834-2 en ISO 9001. Audits van (inter)nationaal opererende OEM-bedrijven bevestigen steeds de juiste inzet van procedures en kennis, gericht op topkwaliteit in laswerk.

 

Door deze werkwijze, gericht op continue verbetering, beheersen wij de processen die tot het meest hoogwaardige laswerk leiden. Het gehele productieproces, alsmede de gebruikte materialen en technieken, worden van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd op toepassing en beheersbaarheid.

 

Het leidt allemaal tot ‘continuous improvement’. U mag het van ons, als uw partner, verlangen.

 

Conserveren!

bottom of page