top of page

Partnerships

Als DS Metaal zijn wij gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte metalen onderdelen en producten voor OEM-ers. Wij passen ons flexibel aan aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze ideale producten worden vervaardigd volgens de wensen en specificaties van de klant en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kortom, wij zijn de ideale partner voor OEM-ers die op zoek zijn naar betrouwbare, flexibele en hoogwaardige toeleveranciers van metalen onderdelen en producten op maat.

Partnerships op maat

DS Metaal begrijpt dat een efficiënt en effectief productieproces essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij onze klanten een volledige en geïntegreerde samenwerking, waarbij wij als complete partner fungeren in de keten.

Of u nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen, de nieuwste (robot-) lastechnologieën of gewoon uitstekende producten en service, DS Metaal heeft alles in huis om uw productieproces naar een hoger niveau te tillen. Wij beschikken over een modern machinepark, inclusief verspanen, (robot-)lassen en plaatbewerking, waarmee wij een breed scala aan diensten kunnen aanbieden.

Onze jarenlange expertise en ervaring in de metaalbewerking stellen ons in staat om oplossingen op maat te bieden die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, kunnen wij de beste producten leveren die aan hun eisen voldoen. Wij staan klaar om u te helpen uw productie te optimaliseren en uw kosten te verminderen!

Make-to-order en
make-to-stock oplossingen op maat.

 

Als DS Metaal bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen make-to-order en make-to-stock productie, afhankelijk van hun specifieke behoeften en wensen.

Bij make-to-order productie produceren wij een product pas nadat de klant een bestelling heeft geplaatst en de specificaties zijn bevestigd. Hierdoor kunnen we producten volledig aanpassen aan de wensen van de klant en bieden we een breed scala aan materialen en productiemethoden.

Bij make-to-stock productie produceren wij producten vooraf en houden wij ze op voorraad, zodat ze direct beschikbaar zijn zodra een bestelling binnenkomt. Dit resulteert in kortere levertijd en minder risico op vertragingen in de productie of levering. Deze methode is ideaal voor producten met een hoge vraag en stabiele vraagpatronen, waarbij de klant snel geleverd wil worden.

Kortom, DS Metaal biedt een flexibele en betrouwbare productieoplossing met make-to-order en make-to-stock mogelijkheden, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van producten die aan hun specifieke behoeften en wensen voldoen.

Continuous improvement

Bij DS Metaal streven we continu naar verbetering. Onze werkwijze is gericht op het beheersen van processen die leiden tot het meest hoogwaardige eindproduct. Het gehele productieproces, inclusief de gebruikte materialen en technieken, wordt van begin tot eind zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Ons team beschikt over de juiste certificaten en vakmanschap om zelfs het meest complexe laswerk uit te voeren. Bij DS Metaal kunt u erop vertrouwen dat we voortdurend werken aan verbetering en dat we altijd streven naar de hoogste kwaliteit.

DS_Metaal_cirkel_v3-01 (2).png
bottom of page