top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

Complex laswerk

Waar menselijke precisie en technologische innovatie samenkomen

Onze toegewijde team van gecertificeerde lassers staat klaar om uw complex laswerk van hoogwaardige kwaliteit te realiseren, met specialisatie in MIG, MAG en TIG lassen. Bij ons wordt complex laswerk niet alleen uitgevoerd door ervaren gecertificeerde lassers, maar we gaan nog een stap verder met geavanceerde lasrobots die voldoen aan de hoogste industrienormen. DS Metaal levert geavanceerde dienstverlening op het gebied van complex laswerk, waar precisie en technologische innovatie samenkomen.

 

Onze gecertificeerde lasrobots zijn de basis van ons vermogen om complexe lasopdrachten uit te voeren met ongekende nauwkeurigheid. Deze geautomatiseerde systemen worden beheerd en gecontroleerd door deskundige en gecertificeerde lassers, die zorgen voor een naadloze integratie van menselijke expertise en technologische precisie.

 

Het gebruik van lasrobots biedt ons de mogelijkheid om complexe lasposities te bewerken met ongekende efficiëntie en consistentie. Deze machines zijn in staat om te werken in omgevingen met zeer nauwe toleranties, waar menselijke toegang beperkt kan zijn. Hierdoor kunnen we de meest uitdagende laswerkzaamheden met gemak aan.

 

Onze gecertificeerde lassers dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons laswerk. De synergie tussen geavanceerde technologie en menselijke vaardigheden stelt ons in staat om consistent hoogwaardig laswerk te leveren.

 

Of het nu gaat om grootschalige industriële projecten of specifieke precisievereisten, wij zijn uw partner voor complex laswerk dat voldoet aan de hoogste normen. Kies voor de perfecte combinatie van geavanceerde lasrobots en gecertificeerde lassers voor uw volgende lasuitdaging.

 

Wij hechten veel waarde aan het naleven van strikte procedures en normen om consistent hoogwaardige resultaten te leveren. De bevestiging van de juiste inzet van procedures en kennis door audits van gerenommeerde OEM-bedrijven benadrukt ons streven naar excellentie in laswerk.

Onze werkwijze is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen, en dit wordt regelmatig bevestigd door audits van zowel nationaal als internationaal opererende OEM-bedrijven. Deze audits bevestigen keer op keer dat onze inzet voor topkwaliteit in laswerk niet alleen een belofte is, maar een feit.

Wij staan klaar om samen met u te werken aan duurzame oplossingen en ongeëvenaarde kwaliteit in lasverbindingen.

_MG_3939.jpg

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig laswerk

Complex laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page