top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png

Met 30 jaar ervaring in verspaning leveren wij nauwkeurig gefabriceerde onderdelen die voldoen aan de hoogste industrienormen. Onze state-of-the-art CNC-machines en gespecialiseerde vakmensen zorgen voor een efficiënte productie van onderdelen voor diverse industrieën.

Voordelen van Verspaning bij DS Metaal:

  • Nauwkeurigheid en kwaliteit: Onze geavanceerde verspaningsapparatuur en ervaren technici waarborgen nauwkeurigheid en consistentie in elk gefabriceerd onderdeel.
     

  • Flexibiliteit: Of het nu gaat om kleine batches of grootschalige productie, wij passen ons aan uw behoeften aan en leveren op tijd.
     

  • Materialen expertise: Van aluminium tot roestvrij staal, wij hebben de kennis en ervaring om met diverse materialen te werken, waardoor we veelzijdige oplossingen bieden.
     

Bent u op zoek naar verspanende werkzaamheden in combinatie met robotlassen en/of plaatbewerking, gecentraliseerd onder één dak? Bij DS Metaal zijn we trots op onze expertise op het gebied van verspaning, robotlassen en plaatbewerking. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waarbij vakmanschap, precisie en efficiëntie voorop staan.

_MG_4313.jpg

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig laswerk

Complex
laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page