top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png

Bescherming in perfectie: conservering voor metalen onderdelen, halffabricaten en eindproducten
 

Bij DS Metaal begrijpen we dat het behoud van de kwaliteit van metalen onderdelen, halffabricaten en volledig geassembleerde eindproducten van vitaal belang is. Daarom hebben wij onze diensten aangevuld met gespecialiseerde conserveringen die niet alleen beschermen, maar ook bijdragen aan het verfraaien van het metaal, of het nu voorbereid wordt voor verdere afwerking met verf, coating, of simpelweg om de natuurlijke uitstraling te behouden.
 

Onze conservering omvatten:
 

1. Bescherming op maat: Onze conserveringsprocessen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw metalen onderdelen. Of het nu gaat om corrosiepreventie, bescherming tegen weersinvloeden of het behoud van de structurele integriteit, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.
 

2. Esthetische verfijning: Conservering dient niet alleen als bescherming, maar ook als een kans om het metaal visueel te verbeteren. Onze processen kunnen metalen oppervlakken verfijnen en voorbereiden voor verdere esthetische behandelingen zoals verf of coating, waardoor uw eindproducten niet alleen duurzaam, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Een greep uit de mogelijkheden: Staalstralen staalstralen & natlakken, elektrolytisch verzinken, thermisch verzinken, poedercoaten, thermisch verzinken & poedercoaten KTL, KTL & Poedercoat.
 

3. Voorbereiding voor coating: Als u van plan bent om uw metalen onderdelen te voorzien van een specifieke coating, is een nauwkeurige conservering van cruciaal belang. Ons deskundig team zorgt ervoor dat het oppervlak perfect voorbereid is, waardoor de hechting en duurzaamheid van de coating worden geoptimaliseerd.
 

Waarom kiezen voor de aanvullende conserveringsdiensten van DS Metaal?

✓ Deskundigheid: Ons team beschikt over uitgebreide ervaring in conserveringstechnieken, waarbij vakmanschap en precisie centraal staan.

✓ Maatwerk: Elke opdracht is uniek, en wij passen onze conserveringsprocessen aan om te voldoen aan de specifieke eisen van uw project.

✓ Kwaliteit Gewaarborgd: DS Metaal streeft naar topkwaliteit. Onze conserveringsdiensten zijn ontworpen om langdurige bescherming te bieden zonder concessies te doen aan de esthetiek.
 

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig
laswerk

Complex
laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page