top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png

Wij zijn trots op onze kernactiviteiten en streven ernaar om verwachtingen te overtreffen. Naast onze kern activiteiten bieden wij daarom onder andere aanvullende logistieke diensten aan onze gewaardeerde partners.

Just in Time Delivery:

Wij begrijpen het belang van tijdige leveringen en streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met onze Just in Time Delivery zorgen we ervoor dat uw producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn, waardoor uw productieproces soepel verloopt.

 

Voorraadbeheer:

Om uw bedrijfsproces efficiënt te ondersteunen, houden wij voor u voorraden aan. Deze voorraden kunnen bestaan uit gereed product, onderdelen en halffabricaten. Op deze manier garanderen wij een constante beschikbaarheid van de benodigde materialen voor uw bedrijfsvoering.

 

Verpakking:

De juiste verpakking is essentieel, zowel tijdens opslag als vervoer. Ons deskundig en ervaren team zorgt ervoor dat uw producten veilig en in optimale staat aankomen op de plaats van bestemming. Wij begrijpen het belang van nauwkeurigheid en zorgvuldigheid bij het verpakken van uw goederen.

 

Vervoer:

Met ons eigen wagenpark bieden wij maximale flexibiliteit in het vervoer van uw producten. Wij streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, wetende dat het transport van uw goederen in goede handen is.

 

DS Metaal streeft ernaar om een volledig geïntegreerde oplossing te bieden, waarbij we niet alleen uitblinken in onze kernactiviteiten, maar ook in het leveren van hoogwaardige logistieke diensten. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw productieproces verder kunnen optimaliseren en vereenvoudigen.

.

_MG_4247_crop2.jpg

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig laswerk

Complex laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page