top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

welding-machine (1).png

Seriematig laswerk

DS Metaal, uw partner in efficiënt robotlassen voor zwaar en seriematig laswerk!

DS Metaal streeft ernaar om de norm te verleggen als het gaat om geavanceerd lassen voor zware en seriematige toepassingen. Onze expertise ligt in het leveren van hoogwaardige lasoplossingen voor losse onderdelen en inbouwklare componenten. Robotlassen speelt een centrale rol in ons productieproces.
 

Waarom kiezen voor robotlassen bij DS Metaal?

1. Precisie en consistentie:
Onze geavanceerde lasrobots zijn geprogrammeerd om met de uiterste precisie te werken, waardoor we consistent hoogwaardige lasnaden kunnen produceren. Dit garandeert uniforme kwaliteit, ongeacht de omvang van uw productie.

 

2. Efficiëntie in serieproductie:
Of het nu gaat om grote aantallen losse onderdelen of inbouwklare componenten, onze lasrobots kunnen snel en efficiënt serieproductie aan, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenvoordelen voor onze klanten.

 

3. Flexibiliteit in ontwerp:
Met robotlassen kunnen we vrijwel elke vorm van lassen realiseren, van eenvoudige tot complexe geometrieën. Dit opent de deur naar grenzeloze mogelijkheden voor ontwerp, waarbij we de specificaties van onze klanten nauwkeurig volgen.

4. Volledige productiecyclus:
Onze faciliteiten omvatten niet alleen robotlassen, maar ook uitgebreide voor- en nabewerkingsopties. Wij integreren elke fase van de productiecyclus in-house om een naadloze en efficiënte workflow te garanderen.

DS Metaal gaat verder dan alleen laswerk. Wij leveren complete oplossingen door volledig geassembleerde en geteste eindproducten te produceren. Ons deskundig en ervaren team zorgt ervoor dat uw producten niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook direct klaar zijn voor gebruik.

 

Aanvullende diensten van DS Metaal:

1. Conservering:

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en bescherming van uw producten. Daarom bieden wij uitgebreide conserveringsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw eindproducten bestand zijn tegen de tand des tijds.
 

2. Verpakking:
Of het nu gaat om delicate componenten of robuuste constructies, wij hebben expertise in diverse verpakkingsmethoden. Ons team zorgt voor veilige en efficiënte verpakking, afgestemd op de aard van uw producten en de vereisten van uw supply chain.

 

3. Opslag en Transport:
DS Metaal faciliteert niet alleen de productie, maar ook de opslag en het transport van uw goederen. Onze logistieke oplossingen zorgen voor een vlotte overgang van productie naar distributie, met aandacht voor veiligheid en efficiëntie.

 

4. Volledige Metaalbewerking:
Naast onze specialisatie in robotlassen, bieden wij een breed scala aan voor- en nabewerkingsmogelijkheden in metaalbewerking. Of het nu gaat om lasersnijden, kanten, CNC verspanen of andere bewerkingen, wij hebben de expertise om aan al uw eisen te voldoen.

 

Toewijding aan kwaliteit en innovatie

DS Metaal begrijpt dat de industrie voortdurend evolueert. Daarom investeren we voortdurend in geavanceerde technologieën en trainen we ons team om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in robotlassen. Dit stelt ons in staat om voorop te lopen in kwaliteit, efficiëntie en innovatie.
 

_MG_4209.jpg

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig laswerk

Complex laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page