top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png

Onze gespecialiseerde plaatbewerkingsafdeling staat garant voor nauwkeurigheid en precisie. Van lasersnijden, borstelen (kanten ontbramen en afronden) tot buigen, kanten en zetten bieden wij u op maat gemaakte plaatbewerkingsservices die voldoen aan de specifieke eisen van uw project. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat uw plaatmateriaal wordt getransformeerd tot hoogwaardige componenten.

 

Door plaatbewerking, robotlassen en verspanen te centraliseren onder één dak, minimaliseren we de logistieke complexiteit. Dit resulteert in een naadloze coördinatie tussen verschillende processen, waardoor de doorlooptijd van uw project wordt verkort. U hoeft niet langer meerdere leveranciers te coördineren - bij DS Metaal nemen wij de regie.

 

Zoekt u een partner in complexe plaatbewerking en/of verspaning in combinatie met robotlassen, bij DS Metaal bieden we maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw projectvereisten. Onze ervaren vakmensen en geavanceerde apparatuur staan garant voor resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

DSC_0130.JPG

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig

laswerk

Complex

laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page