top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png

DS Metaal is dé specialist in robotlassen en geïntegreerde metaalbewerking. Met trots bieden wij geavanceerde oplossingen op het gebied van robotlassen, verspaning en plaatbewerking, allemaal onder één dak. Ontdek hoe onze expertise en naadloze integratie van processen uw projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen.
 

Robotlassen: Onze Expertise
 

Geavanceerde Technologie

Bij DS Metaal maken we gebruik van state-of-the-art robot lasapparatuur en technologieën. Onze robots zijn nauwkeurig geprogrammeerd om de meest complexe lassen uit te voeren, waarbij we voldoen aan de hoogste industrienormen.

Efficiëntie en Snelheid

Robotlassen staat bekend om zijn consistente kwaliteit en hoge snelheid. Onze robots voeren taken uit met ongekende efficiëntie, waardoor we de productietijd verkorten en kosten minimaliseren.

Maatwerk

Of het nu gaat om grote series of complexe, op maat gemaakte projecten, onze robotlas processen zijn flexibel en aanpasbaar. We streven ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.

Bij DS Metaal begrijpen we de unieke eisen van de moderne industrie. Ontdek de voordelen van robotlassen gecombineerd met verspaning en plaatbewerking onder één dak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe wij uw project naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

_MG_3905.jpg

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig laswerk

Complex laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page