top of page

Onze expertises

DS Metaal heeft als metaalverwerkend bedrijf in de afgelopen jaren kennis en ervaring opgebouwd in een breed scala van specialismen.

Alles gebeurt bij ons letterlijk onder één dak. 

Robotlassen: al 30 jaar onze passie in uw voordeel!

Robotlassen is onze specialiteit. Vooral voor repeterend en complex laswerk. Ruim 30 jaar ervaring staat garant voor hoogwaardige en gecertificeerde lasproducten. Van losse onderdelen en inbouwklare componenten en/of modules tot compleet geassembleerde en geteste eindproducten.

De ontwikkeling van robotlassen staat nooit stil en biedt steeds meer mogelijkheden. Hierdoor kunnen we lasrobots voor steeds meer producten inzetten. Het instellen van lasrobots is in de loop der jaren vereenvoudigd, waardoor ook kleine series nu efficiënt met robots geproduceerd kunnen worden. Onder onze 12 lasrobots hebben onder meer twee robots uitgevoerd met een tandem lasproces waarmme we tot 4 x zo snel kunnen lassen.

Robotlasser inaction foto.jpg
DS_Metaal_Robotlassen_001.jpeg

Mechanisch bewerken van lassamenstellingen: een unieke combi!

DS Metaal beschikt op de afdeling verspaning over een aantal grote CNC bewerkingsmachines. Met deze machines kunnen we gelaste producten nabewerken om op die manier te voldoen aan de gevraagde toleranties. Met frezen, kotteren en boren zorgen wij voor de perfecte voor- en nabewerking. Productafmetingen tot 1800x800mm kunnen wij moeiteloos bewerken. Geen extra transport, korte lijnen en de juiste expertise in eigen huis!


DS Metaal verwerkt seriematige repeterende samenstellingen. Dit betekent dat wij onze productie herhaaldelijk uitvoeren volgens een vastgesteld process, om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.
Door seriematig te werken, kunnen we onze doorlooptijd verkorten, de kwaliteit van onze producten verbeteren en onze kosten per product verlagen. Dit stelt ons in staat om snel en nauwkeurig te werken, terwijl we toch hoge kwaliteitsnormen handhaven.

Meer informatie over

Onze expertises

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertises. Voor gedetailleerde informatie kunt u op het bijbehorende icoon klikken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail indien u meer informatie wenst of als de expertise die u zoekt niet in de overzicht staat.

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-04 (1).png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-03.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-02.png
welding-machine (1).png

Seriematig
laswerk

Complex
laswerk

DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-01.png
DS_Metaal_cirkel_v2_apart_wit-06.png
bottom of page